Zeehondentochten op Terschelling - Ontmoet speelse zeehonden in hun natuurlijke habitat!

Welkom bij I Like Terschelling, jouw beste keuze voor zeehondentochten op Terschelling. Ben je klaar voor een onvergetelijke ontmoeting met nieuwsgierige zeehonden in hun natuurlijke omgeving? Lees verder en ontdek hoe je de maritieme wonderen van Terschelling kunt verkennen.

 

Zeehonden in hun element:

Ervaar de magie van het observeren van zeehonden in het wild tijdens onze zeehondentochten. Onze deskundige gidsen nemen je mee naar de favoriete rustplaatsen van deze prachtige zeezoogdieren, waar je kunt genieten van hun nieuwsgierige gedrag en speelse interacties.

 

Unieke natuurbeleving:

Tijdens onze zeehondentochten geniet je niet alleen van de zeehonden, maar ook van het adembenemende landschap van Terschelling. Vaar langs idyllische kustlijnen, schilderachtige duinen en kristalheldere wateren terwijl je geniet van de rust en sereniteit van de natuur.

 

Onze ervaren bemanning:

Onze kapiteins en gidsen zijn experts op het gebied van maritieme ecologie. Ze delen graag hun kennis en passie voor zeehonden en het lokale ecosysteem, waardoor je een dieper inzicht krijgt in het leven onder de golven.

 

Reserveer jouw plek op het avontuur:

Wacht niet langer en ervaar de opwinding van een zeehondentocht op Terschelling. Reserveer nu jouw plek bij I like Terschelling en maak je klaar om onvergetelijke herinneringen te creëren met deze charmante zeebewoners.

 

Bij I Like Terschelling zeehondentochten geloven we in het koesteren van unieke natuurervaringen. Stap aan boord van onze zeehondentocht en laat je verwonderen door de verbazingwekkende wereld van zeehonden op Terschelling.

 

Wij varen uit met onze Rigid Inflatable Boat van 10 meter lang met 315 paardenkrachten. U kunt bij ons boeken tot maximaal 12 personen. Ook als je alleen bent kun je aansluiten als er ruimte is.

De zeehondentocht duurt circa 45 minuten. Op de zandbanken vindt u 2 soorten zeehonden, de kleine gewone zeehond en de grote schotse kegelrob. Het leuke aan de zeehonden is dat deze net zo nieuwsgierig zijn als de mensen die ze komen bezoeken. 

 

We hebben voor alle personen zwemvesten aan boord. 

 

 

Prijs:

Per persoon €29,50

 

Let op! Contacteer altijd eerst de schipper minimaal een uur vantevoren. 

tel. 0652313969

 

Onze opstaplocatie is op de steiger tegenover restaurant Loods, Willembarentzkade 39 te West-Terschelling.

 

Onze Rigid Inflatable boat, 10 meter TP Marine met 315pk Yanmar diesel.

Reserveer hieronder uw zeehondentocht

Op de zeehondenplaat vindt u de gewone zeehond en de kegelrob.