Huur je eigen snelle privé RIB met schipper vanaf de haven van Terschelling of Vlieland

 Wil je in alle rust zeehonden kijken, zwemmen in de Noordzee of een dagtripje naar Vlieland of Terschelling maken? Charter of maak een dagtocht met onze Tornado Rigid Inflatable Boat van 8.5 meter met 300 pk met schipper voor €275,- per uur en maak een unieke tocht met familie of vrienden. Ons vaargebied is tussen Terschelling en Vlieland en een stukje Noordzee. We vertekken uit de haven van Terschelling of Vlieland en vica versa.

 

Bel voor reserveringen: 0653340116.

 

Een dagtocht maken naar Vlieland of Terschelling?

Een dagje wandelen of  fietsen (ook bij ons te huur, max. 2 personen per tocht) op Vlieland? Of wil je een lekkere ijskoffie drinken bij De Dining met uitzicht op de haven en de highlights van het eiland in één dag bekijken?
Of liever vanaf Vlieland een dagje naar Terschelling om de Brandaris van dichtbij te zien en door de leuke winkelstraatjes struinen? Ook dan is het ideaal om gebruik te maken van onze privé RIB met schipper. 

Zwemmen in de Noordzee boven de Waddeneilanden

Wil je samen met familie of vrienden zwemmen in de Noordzee? We hebben prachtige gebieden boven de eilanden waar het met goed weer net zo mooi kan zijn als in de Caribbean. We gooien de boot voor anker en vanaf daar spring je vanaf de boot het water in. 

Watersportactiviteiten

 Terschelling is het paradijs voor watersportliefhebbers. De Waddenzee biedt een unieke en prachtige achtergrond voor watersportavonturen. Watersporten op de zee bij Terschelling is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een geweldige manier om plezier te beleven met vrienden en familie. 
Wij bieden de mogelijkheid onze RIB met schipper te reserveren voor verschillende watersportactiviteiten. We maken gebruik van de nieuwste en beste uitrusting om jouw ervaring optimaal te maken. Laat de adrenaline door je aderen stromen en beleef een onvergetelijke ervaring terwijl je achter de RIB over het water scheert. 

Combinaties zijn ook mogelijk: bv zeehonden kijken én een bezoekje brengen aan Terschelling of Vlieland

 Het is een unieke ervaring om zeehonden te spotten tussen de eilanden in. We varen dan in alle rust naar de favoriete rustplaatsen van de zeehonden, waar je kunt genieten van hun nieuwsgierige gedrag en speelse interacties. De schipper zal ter plekke meer vertellen over deze prachtige dieren. 

Daarna nog een bezoekje brengen aan Terschelling of Vlieland? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Enthousiast geworden? Bel voor reserveringen: 0653340116.

 

Specificaties van onze Tornado RIB met 300 pk

Lengte: 8,50 meter

Vermogen: 300 PK Yamaha 2021

Muziek installatie: Rockford en Fusion speaker 300 watt

Prijs per uur: €275,-

Aantal personen: maximaal 6

Snelheid: circa 90 km/h

Veiligheid: er zijn zwemvesten aanboord voor alle personen en een brandblusser